На 8-ми јули, среда во 17:30 часот со локација на Google Meet, Google Developers Group – Skopje го организираат вториот настан за годинава, “Building Software at Google Scale”, приклучете за да научите нешто повеќе за тоа како развиваат софтвер во Google. Првиот говорник на настанот е Luis Fernando Pino Duque сениор софтвер инженер во Google. […]

Прочитај повеќе