Веројатно ако првпат ја гледате „ji32k7au4a83“ ви изгледа на супер лозинка. Изгледа супер безбедно, долга е наизглед се е по случаен избор. Сепак „ji32k7au4a83“ е на листата на често употребувани лозинки на „Have I Been Pwned“, забележа Gizmodo. Причината за ова е едноставна и прилично логична. Иако на англиски, кој е начесто употребуван јазик, нема […]

Прочитај повеќе