Звучи чудно, нели? Како да отидете на плажа, а да одбивате да се капете. Иако, во сржтта на сите ММО игри се интегрираат механики за заедничко играње, ова се петте универзуми во кои можете да го негувате вашето антисоцијално его до бесвест и да докажете на дигиталните групи дека сам не значи и осамен. 5. […]

Прочитај повеќе

Некогашниот крал на ММО игрите, Turbine Entertainment, крена раце од понатамошниот развој на Lord of the Rings Online и Dungeon & Dragons Online и ги предадоа обврските на новоформираното инди студио Standing Stone Games, студио кое располага со дел од развивачите кои беа под чадорот на Turbine и имаат искуство со овие две игри. Turbine […]

Прочитај повеќе