Се чини дека во Facebook е време за промени. По промените во алгоритмите за прикажување содржина, Facebook најави дека наскоро на корисниците ќе започне да им прикажува повеќе локални вести. „Започнувајќи од денес ќе ви прикажуваме повеќе приказни од вашиот град“, најави г. Марк Закерберг. Промената, ако му веруваме на г. Закерберг доаѓа на барање […]

Прочитај повеќе