Над 1 милион веб-сајтови кои користат постара верзија на Loginizer плагин за WordPress имаат безбедносен пропуст. Пропустот беше толку сериозен што безбедносниот тим на WordPress автоматски ги надгради плагините на сите страници кои го користеа. Она што е поинтересно е дека пропустот го откри македонскиот безбедносен експерт Славчо Михајловски. Loginizer е плагин за WordPress од […]

Прочитај повеќе