Порано или подоцна, корисниците ќе наидат на несакани фајлови и фолдери. Процедурата за нивното отстранување е крајно едноставна и по притискање на комбинацијата shift+delete не размислувате понатаму на ова. Но, што доколку несаканите фајлови не можете да ги избришете? Се случува некои фајлови да бидат заклучени од самиот оперативен систем. Таквиот заклучен фајл би можел […]

Прочитај повеќе