LiveTcpUdpWatch е алатка на Nirsoft и е замислена да ви дава целосен и детален увид за тоа кои програми колку и на кој начин го користат вашиот интернет. Во ваквиот увид се вклучени и TCP (вчитување сајтови и преземање фајлови), како и UDP (стриминг на музика и видеа) конекции. Со самото вклучување на алатката започнува […]

Прочитај повеќе