Google е во разговори со NBA и NHL за да се договорат за стримање на спортски натпревари во живо на каналот, нешто што беше претходно направено со индиската крикет лига, вели Гаутам Ананд, директор во Google за содржинско партнерство во Азија.

Прочитај повеќе