Линдзи Стирлинг е музичар, виолинист која е вљубеник во фантастични приказни. Но, она што ја прави различна од колегите е што таа успева без издавач, благодарение на YouTube, да заработи 6 милиони долари годишно. Музиката од Wild Wild West, Dragon Age, Lord of the Rings, Game of Thrones, Skyrim се само дел од содржините која […]

Прочитај повеќе