„Најдобро. Откритие. Воопшто“. Вака еден корисник го искоментирал видеото во кое се прикажува роботско мини фрижидерче кое исфрла пиво со помош на iPhone апликација и камера која одредува каде фрижидерот да стрела со пивото.

Прочитај повеќе