„Глупавиот“ телефон Light кој на своите корисници требаше да им овозможи основна функционалност, ќе доцни со испораките. Оригинално телефонот требаше да пристигне на крајот на овој месец, но поради непредвидени проблеми за најголем дел од поддржувачите ќе биде достапен идната година. Проблемите се поради дел од функционалностите на iOS кои не можат да се прилагодат. […]

Прочитај повеќе