Life is Strange ја раздрама гејмерската популација на повеќе од еден начин. Dontnod Entertainment создаде продукт кој со трогателната приказна, уникатниот гејмплеј систем и неодоливиот саундтрак вкопа длабоки ровови во гејмерската потсвест, до таа мера да првата сезона се продате во над три милиони примероци. Најблиску што слушнавме за некаков продолжеток во некаква форма беше […]

Прочитај повеќе