LG работи на Steam VR сет, објави LG на Games Developers Conference. Компанијата ќе биде прва по HTC која ќе претстави свој уред за виртуелна реалност за најпопуларната платформа. LG Steamworks веќе има и прототип кој можеше да се види на Games Developers Conference. Иако е во рана фаза, истиот веќе има неколку подобрувања во споредба […]

Прочитај повеќе