WizzAir Cheap Flight Search е сервис кој може да ви помогне да пронајдете евтини авиобилети. Сервисот, или барем технологијата зад него е во тест фаза. И во овој дел од развојот пребарувачот може да ви биде супер полезен, пред сè ако патувате со флексибилни датуми. Користењето е супер едноставно. Заинтересираниот патник, го внесува периодот во кој треба да […]

Прочитај повеќе

Федералната агенција за авијација на САД одлучи да забрани внесување на Galaxy Note 7 во авионите. Ова најверојатно ќе биде и последниот показател за оние корисници кои досега не го вратиле телефонот, да го направат тоа. Телефонот не смее да биде кај патникот, во личниот багаж на патникот, но ниту во останатиот багаж. Ако некој […]

Прочитај повеќе