Lenovo Mirage Solo е првиот Daydream VR уред кој доаѓа без потреба од дополнителен телефон. Daydream е идејата на Google за виртуелна реалност. Уредите беа своевидни школки во кои корисникот го поставува својот телефон. Уредот кој го претстави Lenovo, е првиот ваков Android уред за кој не е потребен дополнителен телефон. Mirage доаѓа со Snapdragon […]

Прочитај повеќе