Кинескиот производител на телефони LeEco претстави невообичаен уред. Се работи за телефон вграден во велосипед, или за велосипед со телефон, сеедно. Во рамката на Le Syvrac е сместен телефон со 4-инчен дисплеј и четири јадрен процесор. Освен ова, велосипедот доаѓа со 4GB RAM меморија, ласерски покажувачи и сензор за следење на работа на срцето, јави […]

Прочитај повеќе