Најголемата социјална мрежа се залага за искоренување на постовите кои се направени за да привлечат што е можно поголем број на посетители. Станува збор за текстови кај кои насловот нема премногу врска со текстот. Facebook неколку пати досега го менуваше алгоритамот, но барем засега без премногу успех. „Наша цел е во News Feed да има […]

Прочитај повеќе