Relay е екстензија за прелистувачот Firefox. Со неа можете да создавате неколку лажни и-мејл адреси и потоа тие да се вметнуваат при регистрација на сомнителни или неважни сајтови. Праксата со вметнување лажни и-мејл адреси знае да биде исклучително важна затоа што често се случува да се хакираат бројни бази со податоци и да се пробијат […]

Прочитај повеќе