Startup Macedonia го објави почетокот на кампањата Launch in Macedonia. Проектот е производ на нивната верба во потенцијалот достапен во Македонија. Кампањата започнува симболично, со издавање на брошура која ќе им помогне на претприемачите да се запознаат со можностите во Македонија. Брошуратa e пред се е наменета за интернационалните претприемачи. Ќе им помогне да се запознаат со поволностите кои […]

Прочитај повеќе