Google ги претстави Google TV и Android 2.2 на I/О конференцијата за програмери каде се објавија неколку интересни новитети и сервиси, меѓу кои и продавница за веб апликаци, како и App Engine за градење апликации врз инфраструктурата на Google.

Прочитај повеќе