<Надополнето со изјава од ENTiTY:> За Јован Каланоски – Kalan, капитенот на ENTiTY, организацијата на овогодишниве qWCG беше со „светски рамки, со финале на бина“.

Прочитај повеќе

Саем, предавања, WCG и дигитален фестивал, се во едно ќе биде спакувано на Лан Фест 2011 конференцијата, која се оддржува од петок, 20.05 до недела, 22.05, во салата Борис Трајковски во Скопје.

Прочитај повеќе