Првиот подкаст на Комуникации.нет е достапен за слушање на нивниот блог. Во подкастот ќе ги чуете @darko156, @kuzevski и @sead93 кои ќе дискутираат, во оваа прва епизода, за што е подкаст, за друштвените медиуми и за други актуелни ИТ општествени теми и комуникациски теории.

Прочитај повеќе

Претходно пишував за колку е важно пребарувањето во реално време и како лесно ја шири информацијата. Се обидував да го објаснам преку примери. Еве уште еден пример. Имено околу 15 часот и 30 минути прочитав порака на Twitter.

Прочитај повеќе