Генерално освен изборот на хардвер, десктоп компјутерите не оставаат премногу простор за естетика на корисниците и компаниите, освен ако не се Apple. Сепак, креативноста дозволува модификации на куќиштата кои понекогаш се толку детално направени што не оставаат воодушевени. Без разлика дали мотивот зад изгледот на куќиштето е видео игра, омилен карактер или пак нешто сосема […]

Прочитај повеќе

Во следниов тест ќе ви го претставам куќиштето на Cooler Master од серијата Elite, кое спаѓа во поевфтиниот дел од ценовникот. Станува збор за Elite 430 Black. Ова куќиште е наменето за корисниците со ограничен буџет кои сакаат функционално куќиште со не-наметлив дизајн. Технички карактеристики: Тип: Куќиште Производител: Cooler Master Модел: Elite 430 RC-430-KWN1 Тип […]

Прочитај повеќе

Летно време, жештина! Ако имате постар компјутер со постаро напојување и ладење, а при тоа немате додатни вентилатори, клими и слични разладни средства, тогаш сигурно и на вашиот PC му е жешко и подигнува температури над оптималното, како што му се случува на aldo.

Прочитај повеќе