No More Woof е проект на Nordic Society for Invention and Discovery чија цел е да го преведе секое лаење, зевање и цивкање на кучињата во разбирлив говор. Засега проектот е сè уште во фаза на прототип, но првите модели може да се порачаат и да се помогне во развој на проектот на Indiegogo. Уредот […]

Прочитај повеќе

Прво, среќен 5-ти роденден YouTube! Популарниот видео сервис во пост славејќи го својот роденден објави неверојатна информација дека сервисот забележува над 2 милијарди посети на ден! За споредба тоа е двојно повеќе од гледаноста на трите најголеми телевизии во САД.

Прочитај повеќе