Раперот 50 Cents има многу многу среќа. Пред 3 години го понудил својот албум Animal Ambition на продaжба за Bitcoin, а денес тоа му се исплати многу повеќе. Ако мислите дека е визионер и започнавте да му аплаудирате може да престанете. Раперот воопшто не ги користел овие токени, неколку години подоцна цената е 20 пати […]

Прочитај повеќе