Двата оператори Vip и One имаат остри забелешки за нелојална конкуренција за тендерот со кој Владата го избра T-mobile како оператор за јавната администрација.

Прочитај повеќе

Kajgana.com, Kupi.se, T-mobile.mk, biznis24.com.mk, telegraf.mk се победници на првите македонски Веб награди 2010 организирани од Media Solutions и под покровителство на претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов.

Прочитај повеќе