Потребен ви е потрошувачки или станбен кредит, но не знаете која банка нуди најдобри услови или пак ја барате банката со најдобрата каматна стапка. Благодарение на Bankometar.mk повеќе не треба да одите до секоја банка или да вртите телефони да се информирате, сервисот овозможува да ги пронајдете истите податоци кои ве интересираат на сајтот. БанкоМетар […]

Прочитај повеќе

Корисникот ако користи една апликација ќе користи и други, и затоа е потребна една виртуелна валута за да се користи со апликациите, вели Брет Тејлор, за развој на технологија (CTO) на Facebook и поранешен шеф на FrindFeed, во интервју за InsideFacebook .

Прочитај повеќе