Бројот на украдени профили на Steam е во постојан пораст, а последните бројки покажуваат дека станува збор за кражба на 77.000 профили месечно. Проблемот е од толкави размери што Valve, сопственикот на платформата за игри, беше принуден конечно да понуди двојна авторизација, преку потврди преку телефон. Она што можеби е најинтересно е дека најголем дел […]

Прочитај повеќе