Заврши сагата за Galaxy Note 7. Samsung ги повлекува телефоните и престанува со производство на уредот. Со соопштение излезе и Samsung Македонија кој ги повика корисниците да ги вратат своите Note 7 уреди. Компанијата повлече над 2,5 милиони продадени уреди. Ги менуваше уредите, но наскоро и променетите уреди имаа ист проблем, Телефоните беа самозапаливи. Се […]

Прочитај повеќе

YouTube го поднови делот по крај на видото каде до сега се појавуваше само друго слично видео, правејќи го крајот подруштвен со опции како Share и Like.

Прочитај повеќе