Дигиталните фајлови знаат да бидат оштетени, што знае да биде огромна штета, особено во ситуации кога се работи за драгоцени слики, видеа или документи. Во овие ситуации нема магично решение, но никако не се препорачува веднаш да се откажете. Поради тоа, доколку наидете на корумпирана слика, видео или документ, засукајте ги ракавите и пробајте некој […]

Прочитај повеќе