Ловец се соочува со мечка. Ловецот е во паника, ја зема пушката. Да пука или не? Вака започнува YouTube интерактивната маркетинг кампањата на компанијата за коректори Tipp-Ex. Кампањата е креирана од француската агенција Buzzman.

Прочитај повеќе