Каде ако не во Јапонија, може да очекуваме да бидат презентирани најлудите и најфутуристичките возила. Дел од возилата презентирани на Tokyo Motor Show се концепт, некои наскоро ќе се појават на патиштата, а некои концепти се сеуште неостварливи, додека пак некои се потполно луди. Еве дел од моделите… …повеќе модели може да видите на The Verge.

Прочитај повеќе