Концепт автомобил на Hyundai, се збогува со тркалата и наместо нив има нозе. Возилото Elevate доаѓа со тркала, но тие може да се трансформираат во „нозе“. Вака автомобилот помалку наликува на жаба или на инсект. Главна причина за оваа идеја е креирање на можност за движење во случај на препрека. Со „нозете“ Elevate може да […]

Прочитај повеќе