<Надополнето 28.10.10:> На YouTube се појави уште едно видео поврзано со аферата „Надеж“, односно видео за документите во кои се разговара за ПР стратегијата. И овојпат видеото е закачено од анонимен корисник кој се регистрирал на YouTube истиот ден, 27.10, кога е закачено видеото. </надополнување>

Прочитај повеќе

„Треба да се има план. Размислете како вие би направиле нешто поразлично“ вака Благица Ботиљеро ги советува сите заинтересирани да се втурнат во светот на маркетинг и консалтинг. Благица Ботиљеро има 12 годишно искуство во онлајн маркетинг и дигитални медиуми, крунисано со Еми награда во 2008 за “Извонреден напредок за интерактивност на новите/алтернативни медиуми” за […]

Прочитај повеќе