Конан О’ Брајан беше еден од ретките среќници кои ја играа Final Fantasy 15 пред време. Арно ама, играта воопшто не му се допадна и човекот не штедеше во упатување потсмевни коментари за играта. При крај од исцрпната рецензија со актерот Елајџа Вуд, незадоволните тестери се најдоа очи-во-очи со еден од најмасовните и нај предизвикувачките […]

Прочитај повеќе

Познатиот водител и комичар Конан О’ Брајан е познат по својот серијал, Clueless gamer, каде игра одредени игри уште пред и да излезат и го споделува неговото мислење на начин на кој само тој знае.  Final Fantasy 15 требаше да го импресионира до бесвест, но наместо тоа, Конан, заедно со неговиот гостин – актерот Илајџа […]

Прочитај повеќе