Првиот подкаст на Комуникации.нет е достапен за слушање на нивниот блог. Во подкастот ќе ги чуете @darko156, @kuzevski и @sead93 кои ќе дискутираат, во оваа прва епизода, за што е подкаст, за друштвените медиуми и за други актуелни ИТ општествени теми и комуникациски теории.

Прочитај повеќе

„Историјата ја пишуваат зависници“ е прeдавање со успешни примери за како се користат друштвените мрежи да се постигне одреден ефект. Предавање е од Небојша Радовиќ – @Eniac кој зборуваше на петтиот роденден на Komunikacii.net блогот.

Прочитај повеќе