Препродавање клучеви за игри, кои подоцна можат да бидат активирани на платформи како Steam, стана нелегално во Јапонија. Таквото кршење на законот може да доведе и до пет години затвор, парична казна од 41 000 евра, или комбинација од двете. Според најновите надополнувања во Unfair Competition Prevention Act, во Јапонија стана нелегално да се препродаваат […]

Прочитај повеќе

Со купување клучеви од официјални продавници директно и најисплатливо ги поддржувате девелоперите и допринесувате кон финансиска инфузија која им дозволува да продолжат да го прават она што највеќе го сакаат. Згора на ова, вашите клучеви, односно игри се безбедни и не постои ризик да не можете да ги активирате на вашата платформа за играње или […]

Прочитај повеќе