Уште од 2017 година, корисниците на iOS направите можат да учат кинески со AI напојуваваната апликација на Microsoft. По неполни три години, Android корисниците конечно можат да го прават истото и да пробаат да го совладаат еден од најупотребуваните јазици во светот. Microsoft Learn Chinese се фокусира на зборување мандарински јазик. Поради тоа, со сите […]

Прочитај повеќе