Typewise се рекламира како тастатура за паметни телефони која ви дозволува да пишувате побрзо, со до четири пати помалку правописни грешки, 100% приватност, супериорна вештачка интелегенција за самоисправување и ефикасна детекција и прилагодување на повеќе јазици. Апликацијата е достапна и за iOS и за Android, a од неодамна се има подновено со верзија која воведува […]

Прочитај повеќе