Quarantine Chat e релативно нова алатка осмислена од двајца уметници кои посакале да им се олеснат маките во услови на карантин и социјално дистанцирање. Доколку се наоѓате во ситуација да сакате да разговарате со некого, Quarantine Chat ќе ви помогне да започнете разговор со непознати луѓе кои се наоѓаат во ситуација слична на вашата. За […]

Прочитај повеќе

Следниот веб сајт е доказ дека има веб сајт за апсолутно сè. Претпоставуваме дека се имате изначитано и изнагледано за тоа како се откопуваат ратни секири поради недостаток на тоалетна хартија низ светот. Многу луѓе почнаа да се шегуваат на сметка на само-наметнатиот феномен и да ја користат тоалетната хартија како платежна валута. How much […]

Прочитај повеќе