Томи Џуровски е ко-основач на стартапот Fabula Tabula, кој претставува тим кој работи на развој на игри. Томи е илустратор, концепт артист и ја води арт дирекцијата во тимот. Денес, во групата Creative Exchange налетав на неговите постери направени за тест игра која за жал не стигнала до ниво на продукција, но она што го видов навистина вреди да се сподели… „Постерите беа наменети […]

Прочитај повеќе

CopyPasteCharacter е едноставен сајт кој ви нуди избор на знаци – ☃ ✌ ☝ ☂ …. Користејќи ги знаците можеби ќе направите посоодветна комуникација со некој на друштвените мрежи, Facebook или Twitter. Доволно е само да кликнете на знакот кој сакате да го пастирате и тој веќе е ископиран на вашиот клипборд. Потоа само пастирајте го каде сакате.

Прочитај повеќе