Иако постојат многу алтернативи, Microsoft Office е омилената канцелариска алатка на бројни корисници. Последните неколку години се забележува силно форсирање на претплатничкиот модел. Токму поради тоа и понатаму се провлекува Office 2019, верзија која всушност беше лансирана во 2018 година. Многу корисници немаат никаков проблем да користат претплата, но кога се работи за претплата на […]

Прочитај повеќе