Милиони уреди кои ја користат платформата Kalay се небезбедни и напаѓачите може да преземат контрола и да стримаат видео или аудио од овие уреди во живо. Kalay е платформа креирана од ThroughTek која се користи за поврзување на уредите со апликациите кои се користат за управување со овие уреди. Платформата на производителите на уреди им […]

Прочитај повеќе