Брз, стабилен и евтин интернет. Тоа е желбата на секој корисник. Според 16 отсто од посетителите на It.com.mk македонските провајдери ги исполнуваат желбите. Но 47 отсто или 289 од вкупно 609 посетители велат дека македонските провајдери можат да понудат многу повеќе. а 6 отсто или 38 корисника велат дека услугата е лоша па често се префрлуваат меѓу провајдерите. 31 отсто пак велат дека се задоволни од услугата, но и дека секогаш се за побрз, поевтин и постабилен интернет.

Прочитај повеќе