До излегувањето на Just Cause 4 има нешто повеќе од месец дена, но тоа не го спречи одговорното студио да исфрли трејлер за тоа какви сѐ содржини би можеле да нè очекуваат по излегувањето на основната игра. Just Cause 4 ќе излезе на 4.декември, но за 2019 година се планираат три, одделни додатоци. Првиот додаток […]

Прочитај повеќе

Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, деведесет и второ издание. Black Ops 4 го одржа бета настанот за нивниот Battle Royale мод и од она што можеше да се види, за минимално искуство потребно е конфигурација со Intel Core i5 2500k, 8GB RAM, Nvidia […]

Прочитај повеќе

Јапонскиот издавач реши нивната конференција да биде монтажа од видео материјали и ништо повеќе од тоа. Дојде скромно, прикажа неколку тизери, трејлери и демо прикази и се повлече додека поголемиот дел од публиката разменуваа погледи и се прашуваа дали таквото нешто навистина се случува. Нема никакви изненадувања од овој издавач и она што веќе го […]

Прочитај повеќе