<Надополнето 14.12.10:>Англискиот Вестминистер суд ја смени одлуката и дозволи кауција под строги услови за основачот на контроверзната Wikileaks, Џулијан Асанж, кој е обвинет за силувања во Шведска.

Прочитај повеќе