Во сржта, Ambition: A Minuet in Power e визуелен роман. Загребете под површината и ќе откриете и чистокрвна симулација за состаноци, политички интриги и дипломатско разрешување на бројни проблеми во Париз од 18 век. Ambition: A Minuet in Power се игра како и секој друг визуелен роман – преку читање многу, многу текст. Но, уште […]

Прочитај повеќе