Како и за што се трошат парите на граѓаните е можеби едно од најважните и најтешките прашања во едно општество. Новата технологија во дигиталната ера овозможува брзо и едноставно споделување на овие податоци. Токму ова е идејата на новата алатка на тимот зад Time.mk. Јавни набавки е своевиден агрегатор во кој јавните набавки се одлично сортирани. […]

Прочитај повеќе