Има откачена реклама за Nokia N900 во која еден лик се метамофорзира во телефон вриштејќи „јас сум медиум“. Уредот за кој е рекламата направена е најновиот паметен телефон, со 3G интернет, со 5 мегапиксели камера, со апликации за друштвени мрежи… се што е потребно да се сподели информација или слика брзо и лесно.

Прочитај повеќе