Во месецот јануари се играа исклучително многу игри, а доколку може да се верува на листата на PS TimeTracker, голем дел од таквите игри воопшто не се нови. Па така, првото место себично се држи од GTA V, додека на второто место е Fortnite. Фудбалот и понатаму останува како одлична дигитална форма на забава. Токму […]

Прочитај повеќе

Ако нешто можевме да забележиме од листата со игри кои ќе излезат во јануари, тоа е дека 2020 година започнува исклучително срамежливо. Како еден од најочекувани наслови се истакнува содржителната експанзија за Monster Hunter World – Iceborne. Оваа проширување веќе подолго време е вдомено во PS4 конзолите, но по првпат ќе излезе за PC гејминг […]

Прочитај повеќе